+31 (0)6 21 88 74 73

Vaste ketenpartner transport

Het is voor jou als ondernemer belangrijk om je te kunnen richten op jouw product. De verbetering van het product of de dienst die je levert is van groot belang. Vaak wordt aan de onderliggende processen, die ook belangrijk zijn, minder aandacht besteed. Zo ook bij transport. Wanneer moet je opschalen, hoe ga je opschalen? Neem je het transport in eigen beheer, of zoek je een partner waar je op kunt bouwen? Allemaal terechte vragen die je jezelf kunt stellen. Wij zijn van mening dat wij onze dienstverlening zo kunnen inrichten dat onze werkzaamheden een onderdeel worden van jouw proces. Voor ons gaat transport verder dan alleen van A naar B rijden om jouw producten op tijd te leveren. Wij voelen dat we een grote bijdrage kunnen leveren aan de relatie die je hebt met jouw klant.

Wij zijn altijd op zoek naar vaste samenwerkingspartners om een duurrelatie op te bouwen. Heb jij een onderneming die groeit, maar blijft het transport van de goederen een bottleneck? Neem dan snel contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken waar wij elkaar kunnen helpen. Ons voordeel is dat wij zo flexibel zijn dat wij met jou onderneming mee kunnen groeien. Betrek ons in strategische keuzes en wij zorgen ervoor dat het transportvraagstuk naar tevredenheid wordt afgehandeld. Mocht je in een later stadium ook behoefte hebben aan volledige logistieke oplossingen, geen probleem, dan groeien wij met jou mee.

De Transportketen

Globaal gezien bestaat te transportketen uit vijf schakels en start bij de winning van grondstoffen voor het vervaardigen van het product. Met de grondstof wordt vervolgens een product gemaakt dat wordt opgeslagen in een distributiecentrum. Vanuit dit distributiecentrum wordt het product naar de winkel gebracht waar het vervolgens wordt verkocht aan de producenten. Doormiddel van recycling komt het product daarna weer terug als grondstof en begint het hele proces weer van voor af aan. Binnen elke schakel van deze ketting wordt gebruik gemaakt van transport. Hetzij intern transport (het verplaatsen van producten of goederen in een fabriek of een distributiecentrum) hetzij extern transport (het vervoeren van de ene plaats naar de andere).