+31 (0)6 21 88 74 73

Transportdiensten

R&M Janssen Transport is een allround transportdienstverlener. Wij verzorgen een breed palet aan transportdiensten en kunnen leveren in de gehele Benelux. Of de goederen nou uit Groningen of uit ‘s-Hertogenbosch komen, wij hebben altijd het juiste vervoersmiddel beschikbaar om jouw goederen tegen een concurrerend tarief te vervoeren. Wij zijn als transportbedrijf gevestigd in Den Bosch, maar voeren ook werkzaamheden uit in onder andere Tilburg, Waalwijk, Eindhoven en Oss. Onze focus ligt op deelladingen en complete vrachten van zowel stukgoederen als gekoeld transport.  Doordat wij beschikken over een gevarieerd wagenpark kunnen wij altijd voorzien in jouw transport behoefte. De charme van een klein bedrijf, maar wel de professionaliteit van een groot bedrijf. Dat bieden wij jou. Wij zien onszelf als de kennispartner voor elk transportvraagstuk.

Om nog beter in te kunnen springen op de wensen van onze klanten hebben wij een aantal dienstverleningsmodellen ontwikkeld die wij hieronder graag toelichten. Heb jij een andere behoefte? Neem dan gewoon contact met ons op en we bespreken het met elkaar.

Goederenvervoer

Door de jaren heen hebben wij brede ervaring opgedaan in het vervoeren van stukgoed en koel-vriesgoederen. Onze vloot is er op ingericht om voor onze klant het gehele vervoersproces uit handen te nemen. Wij zorgen dat onze chauffeurs daar zijn waar jouw goederen opgehaald of afgeleverd moeten worden. Stiptheid is voor ons van groot belang, want alleen zo kunnen wij de hoge kwaliteit leveren waar wij voor staan.

Vaste chauffeur

Het kan voor komen dat je als bedrijf tijdens piekmomenten fulltime een chauffeur tot je beschikking wilt hebben. Dit staat haaks op de diensten die huidige transportdienstverleners je aanbieden. Wij zijn er van overtuigd dat dit voor jou de perfecte manier is om piekmomenten op te vangen. Zelf de controle over de chauffeur en de uitleverplanning. Alles uiteraard binnen geldende wet- en regelgeving en mocht je vragen hebben over de inzet staan wij voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden. Kortom een dedicated chauffeur alleen te gebruiken voor jou. Alleen zo voorkom je dat je onnodig veel moet betalen voor de “lege” kilometers. Onze wagen blijft op jouw terrein staan voor de duur van de opdracht.

Chartering

Binnen ons dienstverleningspakket vallen ook charterwerkzaamheden. Wij zijn als bedrijf groot geworden door te starten al charter voor bedrijven in Oss, Den Bosch en Zaltbommel. Dit is dan ook waar onze kracht nog steeds ligt. Onze medewerkers zijn goed ingespeeld op de vragen die spelen binnen jouw transportbedrijf. Wij zijn flexibel en weten wat je van ons verwacht. Mocht je besluiten om ons in te schakelen zorgen wij ervoor dat er een chauffeur staat die vanaf dag één weet wat hem te doen staan. Alleen zo kunnen wij de kwaliteit leveren die jij van ons verwacht.

Opslag

Als transportbedrijf blijven wij continue in beweging. Momenteel zijn wij aan het kijken of wij onze dienstverlening kunnen uitbreiden met opslag in eigen beheer. Wij zien dit als de logische volgende stap en zijn hiervoor nog op zoek naar vaste klantrelaties.

Daarnaast kunnen wij opslag aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven via onze vaste en duurzame relaties. Al onze aanbieders maken gebruik van state-of-the-art WMS systemen zodat je altijd inzicht hebt in jouw actuele voorraad.

Vaste ketenpartner transport

Wij zijn altijd op zoek naar vaste samenwerkingspartners. Heb jij een onderneming die groeit, maar blijft het transport van de goederen een bottleneck? Neem dan snel contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken waar wij elkaar kunnen helpen.