+31 (0)6 21 88 74 73

Transportbedrijf Den Bosch

R&M Janssen Transport is een allround transportbedrijf gevestigd in Den Bosch. Ben jij op zoek naar een transportbedrijf in Den Bosch? Wij bieden als transportbedrijf verschillende transportdiensten toegespitst op jouw vraagstuk. Ook zijn wij altijd op zoek naar vaste samenwerkingspartners waar wij het totale transportvraagstuk uit handen mogen nemen. Om te bepalen wanneer het voor jou als ondernemer slim is om het volledige transport uit handen te geven vind je in onze kennisbank. Wij lichten daar onder andere toe hoe wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf en wat het jou concreet oplevert als jij jou transport door ons laat uitvoeren.

Omdat wij een jong transportbedrijf zijn met een duurzame visie op het transport, zoeken wij ook bedrijven die hier met ons aan willen werken. Durf jij duurzame doelen te stellen voor de uitvoering van jouw transport, dan denken wij graag met jou mee over de mogelijkheden. Alleen samen met jou kunnen wij zorgen voor duurzamer transport.

 

Den Bosch

Vanuit onze vestigingsplaats Den Bosch kunnen wij een breed gebied bedienen met onze transportdiensten. Den Bosch ligt centraal aan de A2 en de A59. Vanuit Den Bosch zijn wij binnen no-time in Tilburg-Waalwijk, het logistieke centrum van Nederland. Ook voor transporten van en naar Utrecht, dé nationale distributie hotspot nummer 1 van Nederland, zijn wij snel in te zetten. Daarnaast beschikt Den Bosch over een containerterminal om zo binnenlands vervoer over water mogelijk te maken.

 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat hiernaast jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Interesse in onze diensten?