+31 (0)6 21 88 74 73

Over Ons

WIE ZIJN WIJ?

R&M Janssen Transport is een jonge organisatie gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren van uw goederen binnen heel Europa. Of het nou gaat om een deelvracht of een complete lading, wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig en op tijd op de bestemming worden afgeleverd. Wij zijn de bij uitstek hét transport bedrijf voor uw transporten binnen Nederland. Al ons personeel is vakkundig opgeleid en beschikken over de juiste papieren om uw goederen veilig te vervoeren. Wij bieden u de zakelijke standaarden zoals u die gewend bent van een grote transportonderneming, maar met de persoonlijke benadering van een kleine en jonge onderneming.

MISSIE

Als familiebedrijf streeft R&M Janssen Transport naar een duurzame bedrijfsvoering en een beheerste omzetgroei. Wij bieden onze klanten altijd de beste oplossing voor hun logistieke vraagstukken en denken altijd actief met de klant mee. Onze persoonlijke, flexibele en ad rem aanpak staat garant voor succes.

VISIE

Het transporteren van goederen is meer dan alleen het transporteren van A naar B. Wij nemen de tijd om samen met de klant tot de optimale logistieke oplossing te komen. Belangrijke pijlers in ons beleid zijn kwaliteit, vakkundigheid, innovatie en betrouwbaarheid. Daarom zijn wij continue opzoek naar vernieuwing en verbetering van onze service en de diensten die wij aanbieden.

NIWO gecertificeerd